Talleres

Tallers

TacFit

El TacFit és un programa d’entrenament basat en la técnica i la recuperació física i mental sota situacions d’estrés. Es basa en movimients majoritàriament circulars i funcionals treballant la força, la movilitat, la flexibilitat, la coordinació, l’agilitat i la condició cardiovascular. 

 

FlowFit

El flowfit englova tot el rang del moviment humà, incorporant consciència intuitiva, integrant aliniació estructural, respiració sincronitzada i peremtemt que el moviment esdevingui deslimitat.  

Clubbells

Les clubbells són utilitzades per aincrementat la força dels moviments en rotació i torció de les articulacions, conectant aquest treball amb el CORE,obliga a tota l’estructura a traballar de forma coordinada i eficient..

El Jiu Jitsu brasileny és una art marcial, esport de combat i sistema de defensa personal, enfocat principalment a la lluita cos a cos al terra.

Instructor: Carlos Checa

Dissabte 5 Octubre 2019, matí

El FlowFit englova tot el rang del moviment humà, incorporant consciència intuïtiva, integrant aliniació estructural, respiració sincronitzada i peremtent que el moviment esdevingui deslimitat. 

Instructors: Christian Siques i Julià Masmitjà

DIssabte 19 Octubre 2019, matí

Sents que la teva nutrició podria millorar? Aprèn a escollir els aliments, les racions necessàries que hem d’ingerir i com cuinar-los per portat una dieta saludable i així, millorar la nostra qualitat de vida.

Instructora: Carol Jordi

Dissabte, 9 Novembre 2019, matí

Les clubbells són utilitzades per a incrementat la força dels moviments en rotació i torció de les articulacions, conectant aquest treball amb el CORE, obliga a tota l’estructura a treballar de forma coordinada i eficient.

Instructors: Christian Siques i Julià Masmitjà

Dissabte 23 Novembre 2019, matí

El TacFit és un programa d’entrenament basat en la técnica i la recuperació física i mental sota situacions d’estrés. Es basa en movimients majoritàriament circulars i funcionals treballant la força, la movilitat, la flexibilitat, la coordinació, l’agilitat i la condició cardiovascular.

Instructors: Christian Siques i Julià Masmitjà

DIssabte 30 Novembre 2019, matí

Els millors menus per no augmentar la ingesta calòrica durant les festes però seguir gaudint de cada àpat.

Instructora: Carol Jordi

Dissabte, 14 Desembre 2019, matí

 

Preu: Socis 15 € – No socis 20€

PLACES LIMITADES

Inscripción

Rellena el formulario para inscribirte a nuestros talleres. Las plazas se reservaran por orden de inscripción. 

Para más información:

Scroll hacia arriba